Lunch meny v 9

Veckans soppa:

Grönärtsoppa på kokosmjölk serveras med myntamarinerade handskalade räkor(msc)Och rostade solroskärnor samt bröd. 125:-

Buffé tallrik:
Masalagryta med röda linser,morot,vitkål,blomkål och kokosmjölk serveras med fullkornsbasmatiris,picklad rödlök,rödkålsslaw,rotsellerisallad med persilja och äpple,morotsbulgur med apelsin och gräslök, tomat och rödlökssallad,babyspenat,alfagroddar. 140:-

Buffétallrik from tis 23/2:
Glutenfri Penna rigate  med svamp och blomkålssås, riven västerhavsost,tzatziki,puylinser med dragon,syltade polkabetor,Baba ganoush, ruccola, alfagroddar,kålrotssallad med apelsin honung och pumpakärnor. 140:-

Extra protein:
Älgköttbullar med riven ost, örter och blad persilja. 25:-

Du kan även välja måltiderna i lunchmenyn nedan, som serveras under lunchen kl.11.00-15.00:

Instagram